Jezelf ontwikkelen vanuit je eigen kracht en ‘actief’ in beweging komen, begeleid door middel van mijn professionele ondersteuning! Denk je erg veel na over het leven, jezelf of anderen, en wordt je eigenwaarde hierdoor beïnvloed ?  

  • Vind je het moeilijk om al je ideeën en dromen om te zetten in actieve plannen?
  • Ben je regelmatig bezig met wat anderen denken, verwachten, voelen waardoor je niet meer goed weet wat je zelf belangrijk vindt, wat je voelt, wat je wilt?
  • Zou je graag jouw meningen, ideeën, kennis, gedachten en expertise willen delen, maar lukt het je moeilijk om draagvlak te vinden bij anderen?
  • Word je snel boos of raak je snel geïrriteerd en heb je het idee dat niemand naar je wilt luisteren?
  • Beland je snel in een conflict met anderen?
  • Ervaar je veel stress, ben je vaak erg moe en heb je weinig energie?
  • Zoek je steun bij het verwerken van een (aangrijpende) gebeurtenis, of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor?

Ik begeleid gemotiveerde mensen die zich soms geblokkeerd voelen, die vastlopen in de pogingen hun doelen te bereiken.

 Herken jij jezelf hierin?

Graag begeleid ik je bij het leren doorbreken van patronen bij blokkades, door je eigen strategieën te doorzien en intrinsiek gemotiveerd te zijn. Het levert je meer eigenwaarde op en je zit lekkerder in je vel!

Je bent sterk gemotiveerd om je te ontwikkelen en je wilt leren wat je zelf kunt doen om met meer plezier, meer in balans, met meer energie het leven te ervaren. Dan kan een (actieve) coachtraject een goede keuze zijn om jouw doel te bereiken.

Is dit nu net waar je naar op zoek bent? Wil je je blokkades het hoofd bieden, gezonde eigenwaarde ontwikkelen en met plezier aan je doelen werken?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek van 30 minuten waarbij we samen onderzoeken wat je behoefte zijn en of onze samenwerking prettig voelt.

Omschrijving: Dynamische ontwikkeling en Dynamische coaching

Onder dynamische ontwikkeling wordt in deze context bedoeld dat je ‘actief’ aan de slag gaat met jouw leerdoelen. Actief onderzoeken we hoe om te gaan met jouw uitdagingen, valkuilen, allergieën (ergernissen) en vooral jouw kwaliteiten.

We gaan jouw kracht en kwaliteiten inzetten om meer balans en energie in je leven te ervaren.

Bij dynamische coaching begeleid ik je op een actieve manier bij jouw ontwikkeling. Ook is het soms wenselijk om uit de stoel te komen voor een wandeling of een actieve bezigheid.

Hierbij zoeken we naar mogelijkheden om je uit jouw comfortzone te halen en zodoende nieuwe mogelijkheden te ontdekken in je eigen beeldvorming.

Jezelf ontwikkelen vanuit je eigen kracht en ‘actief’ in beweging komen!